Νίκος Κοκλώνης: Δεν έχω κρυφτεί, είμαι εδώ να δώσω απαντήσεις

koklonis 252863 369663 type13262

Στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ελέγχεται για υπόθεση απάτης, απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οπαρουσιαστής και παραγωγός «άνοιξε» το σόου στο κλίμα της Αποκριάς, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε στο πλατό τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Λίγο μετά, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών, τονίζοντας ότι θα μιλήσει για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας μάλιστα πως «το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα….».

«Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Τέτοιο πάρτι δεν θα βρείτε πουθενά. Το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε για τα act. Θα μιλήσω σαν επιχειρηματίας στο τέλος. Τώρα έχουμε πάρτι», είπε χαρακτηριστικά.

O επιχειρηματίας και παρουσιαστής του J2US στο φινάλε της ψυχαγωγικής εκπομπής ανέφερε: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε, ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

real.gr

zenith