Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα

aliagas8398

Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη συμμετοχή του στην τελετή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο από τη στιγμή που άναψε την ολυμπιακή φλόγα, στο Instagram.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο παρουσιαστής που ζει μόνιμα στη Γαλλία, εξέφρασε ξανά την αγάπη του για την Ελλάδα. Αρχικά είπε: «Είναι πολύ συγκινητική που βρισκόμαστε στο Καλλιμάρμαρο, γιατί εδώ είναι που ξεκίνησαν οι ολυμπιακοί αγώνες, είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και χαίρομαι που εγώ ως Έλληνας της Γαλλίας γεννημένος εκεί, αλλά με όλο το DNA μου εδώ, μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στην πορεία, ο παρουσιαστής μίλησε για τα συναισθήματα που έχει, κάθε φορά που επιστρέφει στην πατρίδα του. Ειδικότερα, δήλωσε: «Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, διότι δεν ξέρω, έχει ένα φως, έχει μια ενέργεια, τόσα στοιχεία που κουβαλάω κι εγώ μέσα μου, στην ψυχή μου, πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να ζήσει κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε: «Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει η προϋπόθεση να έχω φύγει από την Ελλάδα. Εγώ την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ, την κουβαλάω μέσα μου σαν πυξίδα. Αυτό το πήγαινε-έλα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας που έχω, μέσα μου με γεμίζει. Θα ήθελα λίγο περισσότερο Ελλάδα αλλά έχω υποχρεώσεις. Δεν ξέρω μπορεί στη σύνταξή μου».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith