Νέες παράνομες υδροληψίες κατήργησε η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

01 (3)

Στην κατάργηση κι άλλων παράνομων υδροληψιών, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αστροβίτσας Αιτωλικού, προχώρησαν συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σήμερα Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024.

Κατόπιν καταγγελιών κατοίκων της περιοχής, στους οποίους οι παράνομες υδροληψίες δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα τόσο στην υδροδότηση όσο και στην λειτουργία οικιακών συσκευών τους, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜεσολογγίου εντόπισαν συνολικά περί τους έξι αγωγούς και προχώρησαν στην κατάργησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών εντοπίστηκε και καταργήθηκε αγωγός διαμέτρου Φ63, ο οποίος ήταν επιμελώς θαμμένος σε βάθος άνω του ενάμιση μέτρου, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η χρήση εκσκαφτικού μηχανήματος για την εκχέρσωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι προ δεκαπενθήμερου είχε εντοπιστεί και καταργηθεί, πάλι έπειτα από αναφορά κατοίκων, αγωγός παράνομης υδροληψία διαμέτρου Φ50.
02 (3)
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα προχωρά άμεσα στην κατάργηση κάθε παράνομης υδροληψίας που εντοπίζεται ή καταγγέλλεται, ενώ θα ακολουθούνται οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες εις βάρος των ιδιοκτητών τους με την υποβολή αγωγής και τον σχηματισμό δικογραφίας.

Είναι αυτονόητο για εμάς ότι όλοι οι δημότες έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή για όσους λειτουργούς εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του δημόσιου συμφέροντος.

Ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Πρασσάς Γεράσιμοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith