Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα

salamina

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε για τραγωδία που σημειώθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου με μια 43χρονη γυναίκα να δολοφονείται εντός της οικίας της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη σε εξέλιξη είναι ακόμη κι αυτή την ώρα η αναζήτηση του συντρόφου της 43χρονης, ο οποίος θεωρείται φερόμενος δράστης.

Οι έρευνες εντοπισμού του 71χρονου, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχουν επεκταθεί σε Αθήνα και Σαλαμίνα και οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους όλες τις δειευθύνσεις που επισκεπτόταν ο φερόμενος δράστης όταν ήταν στην Αθήνα.

Ο 71χρονος δεν έχει ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ξανά τις τοπικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι από την πρώτη στιγμή που η γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία σε βάρος του 71χρονου πιθανόν να είχε σχεδιαστεί η εγκληματική ενέργεια, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει υπάρξει μία άλλη ενδιάμεση αφορμή για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η 43χρονη.

Το χρονικό
Η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, περίπου στις 09:30, στην οδό Αίαντος 8. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έφερε δύο τραύματα, στην κοιλιά και το στήθος. Η ΕΛΑΣ εντόπισε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και έμενε μόνη της στο σπίτι, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να στρέφονται προς τον σύντροφό της.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith