Νέα υπόθεση ψευτογιατρού

ive

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας οικογένειας για το θάνατο της κόρης τους από μία ογκολόγο, η οποία όπως ισχυρίζονται, την έπεισε πως δεν έχει καρκίνο και να κόψει τις χημειοθεραπείες.
Η γιατρός δήλωσε πως η καταγγελία είναι αναληθής καθώς είναι ανώνυμη. Ισχυρίζεται πως ουδέποτε η γιατρός δεν διέπραξε τα όσα της καταλογίζονται, πως δεν ευθύνεται για το θάνατο οποιουδήποτε ασθενούς. Τόνισε πως δεν έχει ασκηθεί σε βάρος της κάποια ποινική δίωξη, αρνείται τις καταγγελίες και επιφυλάσσεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «LIVE NEWS» επικοινώνησε με τη γιατρό και η ίδια δήλωσε για τις κατηγορίες πως είναι ογκολόγος αλλά δεν κάνει χημειοθεραπείες.

«Εγώ είναι γνωστό πως δεν κάνω χημειοθεραπείες, ο κάθε γιατρός κάνει αυτό που θέλει, σύμφωνα με το σύνταγμα της Ελλάδας, άρα όποιος έρχεται σε μένα ΄’έρχεται για να μην κάνει χημειοθεραπείες. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε, άμα δεν είστε γιατρός τώρα τι να το συζητάω μαζί σας; Εγώ κάνω τη δουλειά μου και σωστά και δεν έχω κάνει σε κανέναν κακό. Δεν είστε αρμόδια, να μη με ρωτήσετε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει, να πάτε στον Εισαγγελέα.

megatv.com

zenith