ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας: Μονόδρομος πλέον η συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των Αγροτών

426149123 1034509750959980 1687121792139502027 n

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας τάχθηκε από την πρώτη στιγμή αλληλέγγυη στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Αγροτών.
Παράλληλα όμως κατέθεσε και μια δέσμη μέτρων – προτάσεων ικανές να δώσουν απαντήσεις και λύσεις στα χρόνια προβλήματα τα οποία έχουν αρχίσει να γίνονται καταπιεστικά για το σύνολο του αγροτικού κόσμου της χώρας.
Βέβαια οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι και σήμερα, αντί να σκύψουν στα πραγματικά προβλήματα των Αγροτών προσπάθησαν με διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τρικ να ξεγελάσουν η και να εξαπατήσουν τους εκπροσώπους των.
Μισόλογα, αοριστολογίες και κούφιες υποσχέσεις οι οποίες όμως δεν μπορούν να πείσουν κανέναν και πόσο μάλιστα τους αγρότες, η επιβίωση των οποίων βρίσκεται
στην κόψη του ξυραφιού !
Μοναδικό όπλο πλέον των Αγροτών προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την έκρυθμη κατάσταση, η συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας συμπαρίσταται και στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών μέχρι την τελική τους δικαίωση

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith