Μητσοτάκης σε περιφερειάρχες: Έρχεται δημόσια πλατφόρμα για την πορεία των έργων σε όλες τις περιφέρειες

μητσο2

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους περιφερειάρχες να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ.

«Προχωράμε στην αναπτυξιακή μας στρατηγική για όλη τη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τους Περιφερειάρχες, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

«Μαζί θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση όλων των έργων της Περιφέρειας. Προχωράμε στη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων» υπογράμμισε τονίζοντας ότι στόχος είναι μια «συνεκτική στρατηγική για την ανάπτυξη ενός παραγωγικού μοντέλου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα απέναντι σε όλες τις προκλήσεις».

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την ενεργοποίηση, τις επόμενες εβδομάδες, μίας δημόσιας πλατφόρμας που θα είναι προσβάσιμη σε όλους, όπου θα παρέχεται λεπτομερής ενημέρωση για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια και σε κάθε δήμο.

«Είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία συνεκτική περιφερειακή πολιτική για την βελτίωση στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από κοινού» είπε και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο».

Τέλος ο πρωθυπουργός τόνισε: «Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους και θέλω να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο της ουσιαστικής συνεργασίας. Πιστεύω ότι πρέπει να βρισκόμαστε δύο φορές τον χρόνο. Θα εργαστούμε όλοι με καλή διάθεση. Αντίπαλοι είναι μόνο τα προβλήματα».

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith