Μητσοτάκης: «Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας με γενναιότητα και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν»

mitsotakis marousi 2 ape.jpg

Στην πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι, κοντά στους πολίτες βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός

«Ηκαλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών, είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός από την πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε σήμερα.

«Η Ελλάδα που έρχεται από το παρελθόν, μας πληγώνει και δεν εκφράζει τη νέα γενιά», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι από το 2019 έχει πάρει την εντολή να αλλάξει αυτήν την Ελλάδα και σε αυτό το δρόμο σκοπεύει να προχωρήσει με μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε, τους πολίτες να κάνουν έναν συνολικό απολογισμό «και να θυμηθούν πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι σήμερα».

«Το 2019 παραλάβαμε μια χώρα που ήταν ουραγός στην ανάπτυξη στην Ευρώπη και σήμερα η χώρα μας έχει την δεύτερη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«Όμως, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Μαχόμαστε συνέχεια με παθογένειες οι οποίες έρχονται από το χθες, τις οποίες πρέπει να πολεμήσουμε και να οδηγήσουμε τη χώρα στο δρόμο του προοδευτικού εκσυγχρονισμού και του γνήσιου πατριωτισμού. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα όσα έχουμε πετύχει- και ξέρω είναι σημαντικά – μπορούν εύκολα να ακυρωθούν αν στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός πάρει αποφάσεις που δεν οδηγήσουν σε μία σταθερή κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών.

Εμείς θα προσέλθουμε σε αυτήν την εκλογική διαδικασία με σεμνότητα και αυτοπεποίθηση, αναγνωρίζοντας με θάρρος τα λάθη μας. Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή και έχω πει ότι ένα λάθος γίνεται σφάλμα μόνο όταν επαναλαμβάνεται. Αλάθητος είναι όποιος δεν κάνει τίποτα. Και εμείς έχουμε κάνει πολλά, θα αναγνωρίζουμε τα λάθη μας με γενναιότητα, θα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Με θάρρος θα κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και θα τους παρουσιάσουμε το όραμά μας για μία καλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα» τόνισε.

Πηγή: skai.gr

zenith