Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Δεν αντέχω αυτή τη φρικτή τοξικότητα και τη σκληρότητα που υπάρχει σήμερα

mirkapapakontantin ou3 2

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την καριέρα της, τους ανθρώπους πουη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ως καλεσμένη στο πλατό του «2night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1η Ιουλίου.

Αναφερόμενη στο σήμερα, η ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, λέγοντας: «Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, πραγματικά δεν μου αρέσουν. Αν όμως πούμε το 2000 ήταν έτσι και το 1990 ήταν έτσι, που εγώ έχω και μεγάλη γκάμα προς τα πίσω για να σκεφτώ, ναι ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε να μην κάνουμε επανάσταση από το Παρίσι μωρέ. Δεν είναι ωραίο. Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε τώρα εδώ ο καθένας στον τομέα του. Δεν μιλάω γι’ αυτά τα ακραία και τα τοξικά, δεν αντέχω».
Δείτε εδώ το βίντεο:

Στο ίδιο θέμα, πρόσθεσε: «Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής».

Όσο για το αν η ίδια είναι άν θρωπος που επαναστατεί, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σχολίασε: «Εγώ δεν ήμουν ωστόσο ποτέ της επανάστασης, μάλλον φοβισμένη ήμουνα και δεν μ’ αρέσει αυτό. Τελείως αντι-ήρωας και ίσως γι’ αυτό μου αρέσουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση οι αντι-ηρωίδες. Οι ”σπασμένοι” χαρακτήρες που έχουν προβλήματα».

Για τα ερωτικά της, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει υπάρξει ζηλιάρα ως σύντροφος. «Καμία σχέση με τη ζωή, μόνο στα ερωτικά, είμαι ζηλιάρα. Μ πορώ να μη το δεχτώ; Κι εμένα με ζηλέψαμε».

Τέλος, θέλησε να επισημάνει ότι ο Δάνης Κατρανίδης και ο Ρήγας Αξελλός «ήταν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα τους πάντα».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith