Μήνυμα νίκης της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» στέλνουν οι ετεροδημότες

01 (9)

Μήνυμα νίκης του Γιώργου Κατσούλα και της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές,έδωσε η ισχυρή παρουσία των ετεροδημοτών στη χθεσινή προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αμφιλοχίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας προλόγισε ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος, αναπληρωτής Δήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του Γιώργου Κατσούλα, ενώ αναφέρθηκε στην πολιτική τους γνωριμία ήδη από τη δεκαετία του ’90.
Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» πραγματοποίησε απολογισμό των πεπραγμένων της πρώτης του θητείας, ενώ αναφέρθηκε στο όραμα του συνδυασμού του για συνέχιση της ανάπτυξης της Αμφιλοχίας, του Ινάχου και του Μενιδίου, με έργα που θα αποτελούν ορόσημα για ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.
«Ο Βάλτος «ξεβάλτωσε» και δεν επιστρέφει στο τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσούλας, προκαλώντας το χειροκρότημα των εκατοντάδων συγκεντρωμένων.
Στην προεκλογική ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου έδωσαν το παρών πρόεδροι και μέλη συλλόγων, εκπρόσωποι και υποψήφιοι και των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό της «Αναπτυξιακής Προοπτικής, καθώς και εκατοντάδες ετεροδημότες, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου και τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.
03 (2)

06 (1)

zenith

09

02 (4)googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith