Μήνυμα Δημάρχου Μεσολογγίου για Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ ΦΩΤΟ

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος σε μήνυμά του προς τους μαθητές του Δήμου μας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναφέρει:

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν πράγματι μια σημαντική στιγμή της μαθητικής σας ζωής, όχι όμως την μοναδική για τους στόχους που έχετε θέσει και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, όπως και οι προκλήσεις.

Οι εξετάσεις αυτές είναι όμως η ευκαιρία να καρπωθείτε τους κόπους, τις αγωνίες, και τις στερήσεις των προηγούμενων χρόνων για να απολαύσετε την άνοιξη του μέλλοντος σας, για να γίνει όμως εφικτός ο στόχος χρειάζεται να έχετε ψυχραιμία, ηρεμία, επιμονή και αισιοδοξία ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και θα ήθελα να εκφράσω και τις δημόσιες ευχαριστίες μου στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τα παιδιά μας και εργάζονται για την καλή οργάνωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων».googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith