Μιχάλης Χρισοχοΐδης: Το σχέδιο μετά τη δολοφονία της Κυριακής

capture 49

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις που σχεδιάζει η ΕΛ.ΑΣ σε συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρισοχοΐδη.
Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι αύριο θα γίνει μια διαδικτυακή σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρισοχοΐδη, του αρχηγού της Αστυνομίας, επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ με τρεις χιλιάδες αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα.

Βασικό ζητούμενο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί ένα σύνολο οδηγιών για το τι θα πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επιπλέον φαίνεται να έχει αποφασιστεί ότι ένας καταγγέλλων για οικογενειακή βία θα κρατείται σε ασφαλή χώρο μέχρι να εντοπιστεί το πρόσωπο που απειλεί το θύμα.

Το χρονικό
Η Κυριακή πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith