Μεσολόγγι: Υποψήφιος με το Θανάση Λύρο ο Θανάσης Μακρυνιώτης

makrinioths

“Ανταποκρίθηκα άμεσα και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Θανάση Λύρου, τον οποίον είχα Καθηγητή στο Λύκειο, να είμαι μαζί του υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Έχω άμεση γνώση των ικανοτήτων του καθηγητού μου και σήμερα επιτυχημένου δικηγόρου και είμαι σίγουρος πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να βοηθήσει τον τόπο μας και ιδιαίτερα εμάς του νέους, που αποφασίσαμε να μείνουμε και να δραστηριοποιηθούμε εδώ.
Είμαι επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει δική μου επιχείρηση, στην οποία απασχολώ και άλλους νέους ανθρώπους. Άρα παράγουμε προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και τον τόπο γενικώτερα.
Κι όμως ο ευλογημένος τόπος μας βρίσκεται σε καταστροφική πορεία. Ο πληθυσμός συρρικνώνεται, οι νέοι άνθρωποι φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν δουλειά, αφού δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, επενδύσεις δεν γίνονται, ο τουρισμός, που θα μπορούσε να δώσει οικονομική ώθηση και σίγουρη ανάπτυξη, παραμένει εντελώς αναξιοποίητος. Δυστυχώς όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να φέρουν αποτελέσματα.
Είμαι σίγουρος πως ο κ. Θανάσης Λύρος είναι άνθρωπος με εμπειρία, με μεγάλες ικανότητες, αποτελεσματικός, με συγκεκριμένη προσφορά στον τόπο, και μπορεί να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στο Δήμο μας.”
𝝝𝝖𝝢𝝖𝝨𝝜𝝨 𝝡𝝖𝝟𝝦𝝪𝝢𝝞𝝮𝝩𝝜𝝨
Επιχειρηματίαςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith