Μεσολόγγι: Δεδομένο ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε λέει ο Γιώργος Τσούκαλης

65f2307531ce4

Με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι ασχολήθηκε η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ». Η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού μίλησε στην εκπομπή του STAR και τόνισε για άλλη μία φορά το κίνητρο της δολοφονίας του γιου της.

Με την εκπομπή συνδέθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Δημόπουλος, που έδωσε στοιχεία για τις άρσεις απορρήτου που έχουν γίνει και θα ρίξουν φως σε αθέατα σημεία του εγκλήματος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

«Έχω πει επανειλλημένα ότι κάποιος μου κρύβει πράγματα»
Ο ιδιωτικός ερευνητής. Γιώργος Τσούκαλης, που ασχολείται στενά με την υπόθεση, βρέθηκε στην εκπομπή και τόνισε για ακόμη μία φορά «Έχω πει επανειλλημένα ότι κάποιος από αυτούς με τους οποίους μιλάω μου λέει ψέματα, ή δεν μου λέει ολόκληρη την αλήθεια. Η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει γιατί υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δεν έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη».

«Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή στη σκηνή του φόνου αν υπήρξε και άλλο άτομο, μπορεί και να υπήρξε. Ακόμη κι αν δεν ήταν άλλοι στη σκηνή του φόνου, γνωρίζουν».

«Ο άνθρωπος που λέει ψέματα είναι ανάμεσα στους μάρτυρες», προσθέτει.

Σύντομα τα αποτέλεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων
Στοιχεία που έδωσε στον αέρα της εκπομπής ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα αυτό τον μήνα και αναμένεται να προσθέσουν στο παζλ σημαντικές λεπτομέρειες.

Η σημαντικότερη πληροφορία που θα έρθει από τις εξετάσεις αυτές δεν είναι άλλη από την ακριβή αιτία θανάτου του Μπάμπη.

«Δεδομένο ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε»
«Ο Μπάμπης δεν ήταν αφελής, ήταν ένα εφυέστατο παιδί. Είναι δεδομένο ότι παγιδεύτηκε. Γιατί να βρεθεί με τον κρεοπώλη, με έναν άνθρωπο με τον οποίο είχε έρθει σε λογομαχία;», λέει αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Υπάρχει ένας άνθρωπος που μίλησα και ήταν πολύ επιθετικός απέναντί μου. Όταν του είπα ότι δεν θεωρώ πως είναι στο κάδρο των ερευνών, ηρέμησε».

Σε ερώτηση που έγινε στη μητέρα του θύματος για το εάν θεωρεί πως στο σημείο του εγκλήματος υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα, η ίδια ανέφερε ότι ενστικτωδώς πιστεύει ότι δεν υπήρχε κάποιος άλλος. Τέλος αναφέρθηκε και στο κίνητρο της δολοφονίας που – όπως λέει – «Είναι τα λεφτά, τα 17.000 ευρώ».

star.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith