Μεντβέντεφ: Στο χείλος της καταστροφής η ανθρωπότητα αν τα πυρηνικά όπλα πέσουν στα χέρια του Πριγκόζιν

medvedev 2 ap23152666341477.jpg

«Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για να νικήσουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, που πεινά να διαλύσει την Πατρίδα μας»
Οαντιπρόεδρος του Συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε το Σάββατο ότι «ολόκληρος ο κόσμος θα βρεθεί στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα πέσουν στα χέρια ‘’ληστών’’», μια αναφορά στη μισθοφορική οργάνωση Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν που στασίασε, και φαίνεται πως προελαύνει στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρώην πρόεδρος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στο ρωσικό λαό έναντι του κινδύνου της παρακρατικής ομάδας του Πριγκόζιν.

«Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για να νικήσουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό, που πεινά να διαλύσει την Πατρίδα μας, για να σωθεί το κράτος μας, είναι να συσπειρωθούμε γύρω από τον Πρόεδρο, τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Διάσπαση και προδοσία – ο δρόμος προς τη μεγαλύτερη τραγωδία, μια παγκόσμια καταστροφή. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ο εχθρός θα νικηθεί! Η νίκη θα είναι δική μας!» ανέφερε νωρίτερα ο Μεντβέντεφ στο λογαριασμό του στο Telegram.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith