Μεγάλη πολιτική εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα

img 9050

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην Πάτρα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Η ομιλία η οποία θα λάβειχώρα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στις 8:00 μμ,αφορά το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και κατ επέκτασηόλους τους κατοίκους της.
Ως γνωστόν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποτελεί τον στυλοβάτη της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να καταστεί και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.
Αξίζει την προσπάθεια αυτή της παράταξης μας να την ενισχύσουμε επιπλέον, συμμετέχοντας με μαζικό τρόπο την ομιλία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη.
Αποτελεί την προτελευταία ομιλία του πριν τις εκλογές και η δυναμική της αναμένεται να εκπέμψειμηνύματαελπίδας και αισιοδοξίας,για την πολιτική αλλαγή που τόσο πολύ σαν παράταξη θέλουμε, που τόσο πολύ ανάγκη σαν λαόςέχουμε.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Δημοκράτες πολίτες του τόπου μας να συμμετέχουν στην ομιλία του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας, έχει φροντίσει και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith