Με το τρακτέρ του παρασύρθηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός στον Δομοκό

202309061455081377

Με το τρακτέρ του προς το μαντρί που διέθετε έξω από το χωριό Πετρωτό Δομοκού κατευθυνόταν ο 49χρονος κτηνοτρόφος, που βρέθηκε νωρίτερα νεκρός από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel» που έπληξε την περιοχή.

Ο 49χρονος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του χθες νωρίς πρωί και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ξάδελφος του η κακοκαιρία τον έπιασε στην διαδρομή προς το σημείο όπου είχε τα ζώα του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητική νερά μαζί με το τρακτέρ :

“Δυστυχώς είναι αλήθεια ο ξάδελφος μου εντοπίστηκε νεκρός. Όπως γνωρίζω είχε φύγει χθες νωρίς το πρωί από το σπίτι και πήγαινε προς το μαντρί που είχε για να ταΐσει τα ζώα του, όμως δεν πρόλαβε να φτάσει ως εκεί. Το σημείο που είχε τα ζώα ήταν μακριά από το σπίτι του γι αυτό και πήγαινε πάντα με το τρακτέρ. Τον έπιασε η κακοκαιρία στο δρόμο με αποτέλεσμα το τρακτέρ μαζί με εκείνον να παρασυρθούν από ορμητικά νερά και να χάσει έτσι την ζωή του. Δυστυχώς έφυγε άδικα. Ήταν ανύπαντρος και δεν είχε παιδιά”.

Ενημέρωση για το θέμα παρείχε η Πυροσβεστική, αναφέροντας σχετικά τα εξής: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ». Αυτός είναι ο τέταρτος νεκρός που αφήνει πίσω της στη χώρα η κακοκαιρία «Daniel».

Πηγή φωτογραφίας: tvstar.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith