Με νέο όνομα και σήμα κατεβαίνουν Λατινοπούλου και Μπογδάνος

latino

Ο Άρειος Πάγος έβαλε φρένο και μπλόκαρε τα σχέδιά τους για κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως αυτό, όπως λένε, ανήκει στο παρελθόν και ετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.
Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλούν στο LIVE NEWS και δηλώνουν βέβαιοι ότι θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο ως ‘’Πατριωτική Δύναμη’’ κατεβαίναμε στις εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης».

Το κόμμα που ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κόπηκε λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων και εφόσον το καταφέρουμε τότε με τα ποσοστά μας θα μπορούσαμε να μπούμε στη Βουλή».

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει στο LIVE NEWS και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Έχει γίνει όλη η διαδικασία για να αλλάξουμε το όνομα του κόμματος. Το νέο όνομα είναι ‘’Φωνή Λογικής’’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί».

Η περίπτωση Κασιδιάρη
Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο καταδικασμένος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αναμένεται να κάνει γραπτή δήλωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις για νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο, με στενούς συνεργάτες του ωστόσο να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την τύχη μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας.

«Στο κόμμα υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καθημερινοί άνθρωποι και δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω», λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Οι επικεφαλής των κομμάτων που δεν πήραν μέρος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, αναλύουν το αποτέλεσμα και κλειδώνουν τη νέα τους στρατηγική.

«Απευθυνόμαστε στον κ. Νατσιό, στον κ. Βελόπουλο, σε όλα τα κόμματα που υπηρετούν τον υγιή πατριωτικό χώρο», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως θα πάμε εξαιρετικά. Υπάρχει πολύς κόσμος που μας στηρίζει και καθημερινά μας στέλνει αγάπη», είπε Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Οι ψήφοι του Κασιδιάρη πήγαν σε μεγάλο βαθμό και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Υπήρξε μία εσωτερική γραμμή μέσα από το κόμμα αλλά και στη Νίκη», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο πήχης τόσο στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου όσο και σε εκείνο που ηγείται η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μπαίνει ψηλά και φτάνει στο 3% που εξασφαλίζει είσοδο στη Βουλή.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχει ξεκινήσει, με μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πολιτική σκηνή να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

megatv.com

zenith