Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παναιτωλιώτικο Καρναβάλι

dsc 0304

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παναιτωλιώτικο Καρναβάλι.

Χιλιάδες κόσμου έφτασε στο Παναιτώλιο το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου και παρακολούθησε την παρέλαση αρμάτων και τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, γέλασαν και χόρεψαν σε ρυθμούς καρναβαλικούς.

Στην καρναβαλική παρέλαση συμμετείχαν σχολεία της περιοχής, σύλλογοι, ξυλοπόδαροι, αλλά και απλοί πολίτες και παρέες που με κέφι και ζωντάνια γέμισαν την κεντρική οδό του Παναιτωλίου.
dsc 0363
Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Β. Φωτάκης, Γ. Μπόκα, Χ. Τασολάμπρου, Γ. Βασιλείου, Χ. Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Κουμπουλής (Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Δημάρχου παρακολούθησης του Δημοτικού Έργου στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας), ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λ. Γερνάς και ο αναπληρωτής προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου Θ. Νίκου, ο σύμβουλος Κοινότητας Παναιτωλίου Α. Γκορόγιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Κ. Μποκώρος και ο σύμβουλος της Κοινότητας Αγρινίου Γ. Τζογάνης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Γ. Βασιλόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομικής Δ/σης Ακαρνανίας ταξίαρχος Δ. Γαλαζούλας και χιλιάδες επισκεπτών.

Η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού ήταν η Ρέα Ασημακοπούλου και η Αθηνά Ζώτου παρουσίασε τις καρναβαλικές ομάδες που παρέλασαν.

Η πομπή ξεκίνησε από την είσοδο του Παναιτωλίου και κατέληξε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου όπου εκεί κάηκε ο καρνάβαλος.

Ακολούθησε χορός, υπερθέαμα με βεγγαλικά, σοκολατοπόλεμος και το γλέντι συνεχίστηκε ως αργά στα καταστήματα εστίασης του Παναιτωλίου όπου στην κυριολεξία “βούλιαξαν” από κόσμο.

Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες….

dsc 0408

dsc 0355

dsc 0155

dsc 0059

panaitolionews.blogspot.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith