Με επιτυχία οι 3οι αγώνες τρεξίματος Ορεινής Ναυπακτίας

3rd nafpaktia running (2)

Με πολλές συμμετοχές, υλοποιήθηκαν οι 3οι αγώνες ορεινού τρεξίματος, semitrail 24km, 13kmκαι 7km, την Κυριακή 03Σεπτεμβρίου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.
Συνδιοργανωτές η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της Ναυπακτίας, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των αγωνιζομένων και των επισκεπτών.
Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους αθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από τη Δυτική Ελλάδα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση αλλά και θέλοντας να γνωρίσουν την περιοχή.
Η δράση υποστηρίχτηκε από εταιρίες χορηγούς και προϊόντα: σειρά προϊόντων Arlaprotein& το βούτυρο LURPAK της ARLA Foods, Νέα Οδός διαχειριστής της Ιόνιας οδού, Σκλαβενίτης supermarkets, WetHankiesαντιμικροβιακά μαντηλάκια της MEGAΑΕ, συμπληρώματα διατροφή UpCycle – fit and shapestors, Advancetravel Δυτικής Ελλάδας και Dole κορυφαίες μπανάνες ποιότητας ενώ συμμετείχαν ενεργά το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, το Δασαρχείο, η Τροχαία, η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους αγωνιζόμενους και επισκέπτες, οι οποίοι μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και τους περιμένουμε και τον επόμενο χρόνο,

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 01 Σεπτεμβρίου το 2024 !!!

Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται με επιμονή και υπομονή για καλύτερους κάθε χρόνο αγώνες και με στόχο την ανάδειξη της Ορεινής Ναυπακτίας.

*Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site αγώνων www.prasinomple.gr
Και στο Facebook @nafpaktiarunning μαζί με πληθώρα φωτογραφιών.
3rd nafpaktia running (3)

3rd nafpaktia running (5)googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith