Μαρτυρία από τον 25χρονο τραυματία του λούνα παρκ: «Φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα – Δεν ήταν κανείς μας όρθιος»

capture 78

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του 25χρονου που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park.
Ο 25χρονος έχει 15 ράμματα στο κεφάλι του, ενώ και οι τέσσερις τραυματίες θα παραμείνουν για ακόμα ένα 24ωρο στο νοσοκομείο.

Ο 25χρονος μίλησε αποκλειστικά στο Live News και υπογράμμισε πως κανένας από την παρέα του δεν ήταν όρθιος, όπως έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

«Ζαλίζομαι ακόμη και έχω 15 ράμματα στο κεφάλι. Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι. Όλοι ήμασταν κανονικά καθισμένοι στις θέσεις μας. Είχαμε πάει στο λούνα παρκ για να περάσουμε καλά. Δεν είμαστε 12 ετών για να σηκωνόμαστε όρθιοι, ενώ δεν επιτρέπεται. Στη μεγάλη κατηοφόρα και πριν από την στροφή, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει νερό για να κόψει το βαγόνι ταχύτητα, δεν υπήρχε νερό, γι’ αυτό και φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα και εκσφενδονιστήκαμε και οι τέσσερις. Έπρεπε να υπάρχει στο σημείο ένα σύστημα φρένου, μία τροχαλία ή το νερό…», είπε και συνέχισε:

Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό, αλλά όποιο και να ήταν, δεν λειτούργησε. όλοι μας φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα. Η κοπέλα μου είναι το κορίτσι που νοσηλεύεται στην εντατική. Στο παιχνίδι καθόμασταν δίπλα δίπλα. Τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα ήμασταν όλοι πεσμένοι και χωρίς τις αισθήσεις μας. Μας μετακίνησαν και μας πήγαν σε ένα άλλο χώρο του λούνα παρκ. Δεν ξέρω εάν έπρεπε να μας μετακινήσουν ή να περιμένουν το ΕΚΑΒ. Όταν βρισκόμασταν στα επείγοντα μας επισκέφτηκε εκπρόσωπος της επιχείρησης».

Ο 25χρονος δήλωσε ότι και οι τέσσερις τραυματίες θα κινηθούν νομικά.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith