Μάρθα Καραγιάννη: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Βογιατζής – «Τι γρουσουζιά έπεσε πια»

vogiatzis71 682x384

“Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα” ομολόγησε ο Γιάννης Βογιατζής για την Μάρθα Καραγιάννη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής, τη νύχτα της Κυριακής, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη με την οποία και συνεργάστηκε επί σειρά ετών. Ο δημοφιλής μας ηθοποιός δεν έκρυψε, μάλιστα, την βαθιά του θλίψη ενώ ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε πως «άριστα ήταν και ως συνάδελφος και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως χορεύτρια και ως σώμα και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος που δυστυχώς χάθηκε και αυτή. Χάθηκε, μπορώ να πω, αρκετά νωρίς γιατί μπορούσε ακόμα η Μάρθα να προσφέρει στο θέατρο το οποίο λάτρευε αλλά την λάτρευε πολύ και ο κινηματογράφος. Το μουσικό θέατρο και ο Δαλιανίδης την λάτρευε την Μάρθα. Έχουμε κάνει πέντε ή έξι ταινίες μαζί, όλα τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη. Λες και ήταν επαγγελματίας και μόνο χορεύτρια! Αλλά ήταν και ηθοποιός σπουδαία! Αλλά και πάνω από αυτά τα δύο ήταν και άνθρωπος σπουδαίος, δοτικός».

«Σε έφερνε κοντά της, άκουγε αυτά που της έλεγες, σε πονούσε, σε αγαπούσε, σε συμπονούσε, σε ερμήνευε. Ήταν όπως ήταν η εξωτερική της εμφάνιση, η θεία της εμφάνιση σε σώμα και πρόσωπο ήταν και η ψυχή της. Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα. Εγώ έμεινα άφωνος όταν πέθανε και η Μάρθα… Τη γρουσουζιά έπεσε πια».

«Μα δεν γίνεται, δεν γίνεται! Το άκουσα και λέω, «όνειρο είναι αυτό»… Δεν το πίστευα πια γιατί έχουμε και τους άλλους τους θανάτους. Τι είναι αυτό το πράγμα… Τι θανατικό έπεσε… Και δεν κάνει μια επιλογή σωστή, τουλάχιστον, να πάρει τους πολύ ηλικιωμένους. Η Μάρθα είχε να προφέρει πολλά ακόμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Βογιατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη. «Ήταν φίλη μου, δεν ήταν απλά συνάδελφος μου. Ήταν σπουδαίο πλάσμα η Μάρθα».

zapit.gr

zenith