Μαρία Ιωαννίδου: Έχασα όλη μου την περιουσία

ioannidoy 2

«Έχω χάσει όλη μου την περιουσία, εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια από τον χαμό του. Η ίδια τόνισε πως «ο Φρέντυ είναι μέσα μου, ήταν τα πάντα για μένα».

Μιλώντας στην εκπομπή «OPEN Weekend», η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε ότι έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας της εξαιτίας ενός ατόμου που εμπιστεύτηκε, μιας «δήθεν φίλης» όπως είπε.

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία, γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» πρόσθεσε.

«Ξαφνικά πριν από επτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή» είπε και συμπλήρωσε πως «είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, θα το πάρω μαζί μου. Φταίει το μυαλό μου αλλά γιατί να τιμωρηθώ τόσο πολύ».

REAL.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith