Μαρία Μπακοδήμου: Οι αλλαγές στην εκπομπή της και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους δυο γιους της

mpakodhmoy

Στα παρασκήνια της εκπομπής “Γειά σου” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” όπου συνάντησε την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου η οποία μίλησε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, τις αλλαγές που έχουμε δει να γίνονται στην εκπομπή της ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε στο μέλλον να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τους δυο γιους της.

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το DOT, ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Για τις πρόσφατες έκτακτες αλλαγές προσώπων που έγιναν στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια σχολιάζει: «Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

«Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας» ανέφερε σε άλλο σημείο για τους δυο γιους της.

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απουσία της φέτος από την κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us. «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

tlife.gr

zenith