Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου – Μικρούτσικο

bakodimou

Τον τσακωμό που είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γειά σου».

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια: «Για εμένα είναι το καλύτερο επεισόδιο και φουλ αληθινό. Δεν ήταν κάποια κόντρα για το που θα πάνε, αλλά με το ύφος που του είπε: θες να σχολιάσεις; Για εμένα αυτό το απόσπασμα ήταν τόσο αληθινό και δείχνει να ασφυκτιούν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ταυτόχρονα να παίρνουν και τα πλεονεκτήματα αυτής τη συνύπαρξης γιατί έχει ενδιαφέρον η διαφορετικότητά τους» και τόνισε: «Δείχνει πόσο τοξική μπορεί να γίνει η δουλειά στην τηλεόραση, που μπορεί να βγαίνει σαν αποτέλεσμα σε όποια δουλειά έχει προβολή, αλλά οι σχέσεις είναι τόσο τοξικές και τεταμένες που σε φτάνουν σε αυτό. Αυτό για εμένα ήταν τόσο αληθινό και με καθήλωσε. Δηλαδή αν ήταν για Emmy, θα του το έδινα. Succession».

Δείτε το βίντεο

Καυγάς Καινούργιου – Μικρούτσικου στον αέρα: Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαπληκτίστηκαν για άλλη μια φορά στον αέρα του «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου.

Την ώρα που σχολίαζε η ομάδα της εκπομπής ένα θέμα της επικαιρότητας, η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Ανδρέα μου θες να πεις κάτι πάνω σε αυτό; Για το αγροτικό μήπως;». Ο παρουσιαστής φανέρα ενοχλημένος απάντησε: «Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Και ξέρεις κάτι; Αυτό που δε καταλαβαίνεις, είναι ότι παίζεις με τη φωτιά». «Εσύ να δεις πόσο» του απάντησε η παρουσιάστρια.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εσύ να δεις πόσο, εγώ το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»
Κατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ»

Μικρούτσικος: «Εσύ δεν θα χάσεις τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα»

Καινούργιου: «Τι πράγματα; Θέλω να μου πεις»

Μικρούτσικος: «Είναι άσκηση για το σπίτι. Τροφή για σκέψη»

Η Κατερίνα Καινούργιου επέμενε στην ερώτησή της σχετικά με το ποιο θα είναι το τίμημα για εκείνη, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αρνείται να της απαντήσει λέγοντας απλά: «την ανάλυσή μου για την αγροτιά».

Έπειτα, η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως κάθε μέρα τη ρωτάνε γιατί της κάνει επίθεση, με τον παρουσιαστή να της απαντά πως το ίδιο ρωτάνε κι εκείνον και συγκεκριμένα την αιτία που δεν τον σέβεται.

Καινούργιου: «Φταίω εγώ σε κάτι;»
Μικρούτσικος: «Κατά τη γνώμη μου, φταίει η Τουρκοκρατία που μας έχει δημιουργήσει ειδικού τύπου νοοτροπία. Πάμε παρακάτω»

Καινούργιου: «Απλά καθημερινά και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δεν λένε κάτι αυτή τη στιγμή γιατί θα λες ότι με γλείφουν…»

Μικρούτσικος: «Είσαι είρων. Αυτό είναι προσβλητικό απέναντί μου. Κατά τη γνώμη μου, όποιος προσβάλει έναν άνθρωπο έτσι, προσβάλει πρώτα τον εαυτό του. Εγώ δεν το υπογραμμίζω αυτό»

Καινούργιου: «Έπαιξες λογοπαίγνιο με το αγροτικό και τον Στέφανο Κασσελάκη χιουμοριστικά, και εγώ σου απάντησα χιουμοριστικά. Δεν υποτιμώ κανένα αγροτικό. Αλλά δεν είναι αυτή η εκπομπή να συζητήσουμε για το αγροτικό»

Στο τέλος της συζήτησης, η παρουσιάστρια μίλησε ήρεμα στον συμπαρουσιαστή της, διαβεβαιώνοντάς τον πως τον εκτιμά και τον θαυμάζει και τόνισε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του, ενώ πρότεινε να βγουν έξω κάποια στιγμή οι δυο τους για να λύσουν την όποια διαφορά.

«Κάνε ό, τι αστείο θέλεις, αλλά να είναι αστείο, όχι σαν ποιότητα, αλλά να έχει πρόθεση αστείου, δεν έχεις καμία πρόθεση αστείου, έχεις πρόθεση κριτικής» είπε στο τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith