Μαρία Μπακοδήμου: Έκανα δύο σχέσεις μετά τον Δημήτρη, η μία έφτασε πολύ κοντά στο γάμο

bakodimou87

Η Μαρία Μπακοδήμου εξήγησε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ξανά, μετά από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε μετά το διαζύγιό τους.

Στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό ΟΚ, η παρουσιάστρια είπε για τον λόγο που δεν έκανε δεύτερο γάμο: «Δεν έτυχε. Αν είχα βρει κάποιον άνθρωπο που θεωρούσα ότι ήταν ο σύντροφος της ζωής μου, θα το έκανα».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τις σοβαρές σχέσεις της, μετά τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Είχα κάνει δύο σχέσεις από τέσσερα χρόνια η καθεμία. Η μία ειδικά έφτασε πολύ κοντά στον γάμο».
bakodimou

Τέλος, η παρουσιάστρια εξήγησε, τι είναι σέξι για εκείνη και απάντησε στο αν έχει το δικαίωμα μια γυναίκα που κοντεύει τα 60, να δείχνει σέξι.

«Απόλυτα» απάντησε και πρόσθεσε: «Το σέξι για μένα δεν είναι μόνο το ντεκολτέ και τα πόδια. Σέξι είναι και η αίσθηση που σου αφήνει ο άλλος. Ο καθένας μας έχει την υποχρέωση στον εαυτό του να ζει όπως του αρέσει. Να ντύνεται όπως του αρέσει. Να ερωτεύεται όποιον του αρέσει. Να εργάζεται στο αντικείμενο που του αρέσει. Διαφορετικά, δεν ζούμε για εμάς, ζούμε για τους άλλους. Σαν να κόβεις τη βασιλόπιτα της ζωής σου και να τη μοιράζεις».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith