Μαρία Αντωνά: Την αγκάλιασε η Μπέττυ Μαγγίρα

antona maggira 1

Άρης Σοϊλέδης – Σοφιάννα Αβραμάκη: Τι είπε η Μαρία Αντωνά μετά την συνάντηση που είχε με την πρώην παίκτρια του Survivor;

Η Μαρία Αντωνά και η Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και ο Άρης Σοϊλέδης και όσα έγιναν στο Survivor έπεσαν στο τραπέζι της κουβέντας. Η δημοσιογράφος βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ ακούστηκαν πολλά για το αν συμβαίνει κάτι με την Σοφιάννα.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. «Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό», μου είπε.

Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε ότι «ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου». Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. «Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα», μου είπε.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος», εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

https://youtu.be/QVA31XZg0tw?t=20

Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τη συνεργάτιδά της και είπε αγκαλιάζοντάς την: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

«Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα που δεν ξέρει τι συμβαίνει έξω. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι τέτοιο παιδί είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Αν κάποιους πειράζει που βγαίνω και το λέω, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω και ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο. Όποιος διοχέτευσε όλο αυτό το δηλητήριο θεωρώ ότι είναι τρομερά ανήθικο

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith