Μαραβέγιας: Ήθελα η μουσική του «Milky Way» να έχει κάτι τσαλακωμένο και αισιόδοξο

capture 485

Καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.
Έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο πετυχημένος μουσικός υπογράφει τη μουσική της σειράς του MEGA «Milky Way» μαζί με την Kid Moxie, ενώ ετοιμάζεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις από την 1η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε δουλέψει εδώ και ένα χρόνο. Το άλμπουμ κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλες τις πλατφόρμες», είπε για το soundtrack του «Milky Way».

«Είχαμε γράψει περίπου 20 θέματα, εκ των οποίων τα 4-5 είναι παραλλαγές του βασικού θέματος. Έχω τσαλακώσει λίγο τους ήχους, έτσι είναι και οι χαρακτήρες, βρίσκονται στην πρώτη νιότη. Επειδή έχω καλή ενσυναίσθηση για αυτή την περίοδο της ζωής, έτσι θέλησα και το ηχητικό να είναι τσαλακωμένο, καταπονημένο, αλλά και να αναδύεται μία αισιοδοξία κι ένα φως», είπε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας χαρακτήρισε την εφηβεία ηφαίστειο και ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι της ζωής.

«Η μουσική ακόμα με σώζει μέχρι και σήμερα. Έχουμε τα σκοτάδια, τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η μαγεία της ζωής. Η μουσική είναι καταλύτης», είπε.

Για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Πάνο Μουζουράκη
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει γράψει πολλά τραγούδια για τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, εκ των οποίων μερικά θα κυκλοφορήσουν με τον επόμενό του δίσκο.

«Η Τόνια έχει έντονη προσωπικότητα και μία αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτονομίας, που μου θυμίζει τη νιότη μου στα Εξάρχεια κι όταν αισθνόμουν ότι θα αλλάξω τον κόσμο», είπε.

Για τον Κωστή Μαραβέγια απαραίτητα για τις σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές, είναι η καλοσύνη και η ειλικρίνεια, ενώ αποκάλυψε πως με τον Πάνο Μουζουράκη έχει μία σχέση ζωής.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου το 2004 κι έκτοτε τους συνδέει μία δυνατή φιλία.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith