Λύτρας: Αναζητείται για να συλληφθεί μετά από μήνυση της συζύγου του

lytras apologia

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” μετά το περιστατικό που οδήγησε την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να πατήσει το panic button.

Η εκπρόσωπος τύπου, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στην εκπομπή νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ότι δηλαδή, μετά την είσοδο στο σπίτι της γυναίκας της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, το θύμα, φοβήθηκε, πάτησε το panic button και κατέθεσε μηνύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας αναζειτείται καθώς δεν βρέθηκε στη διεύθυνση που είχε δηλωμένη αλλά δεν υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο.

“Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και θα ακολουθησει αυτόφωρη διαδικασία, κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα αλλά και στον δράστη”, είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρουν πράγματά του.

“Έχει σχηματιστεί καταγγελία και για το αδίκημα της απειλής” είπε ακόμη η Κωνσταντία Δημογλίδου και για παραβίαση δικαστικής εντολής καθώς στον κατηγορουμενο έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει το θύμα.

Σχετικά με το περιπολικό έξω από το σπίτι της συζυγου, η εκπρόσωπος τύπου είπε ότι είναι μία συνηθισμένη τακτική, που συμβαίνει όταν κρίνουν οι αξιωματικοί ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις και δεν βρισκόταν εκεί επειδή έχει λάβει διαστάσεις η υπόθεση.

Σχετικά με το εάν η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει στην προσωρινή κράτηση του ποινικολόγου, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε στην εκπομπή και είπε ότι αυτό τα αποφασιστεί μετά την ανάκριση και ότι “για να οδηγηθεί σε προσωρινή κράτηση θα πρέπει από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος να έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους”.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ant1news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith