Λουτρό Αμφιλοχίας: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του 39χρονου Δημήτρη Ντζαρή

dimitris ntzaris

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε από το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024 η είδηση ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Ντζαρή, σε ηλικία 39 ετών στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Ο 39χρονος, κατέρρευσε εντός της οικίας του στις 6:00 τα ξημερώματα μετά από αίσθηση αδιαθεσίας και παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ όταν έφτασαν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Δημήτρης, επιχειρηματίας, κοινωνικός, αγαπητός, οικογενειάρχης πατέρας δύο ανήλικων παιδιών «έφυγε» σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στην τοπική κοινότητα Λουτρού και σε όλη την περιοχή. Η σορός μεταφέρεται στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Η τραγωδία αυτή αναζωπυρώνει τον πόνο μιας οικογένειας που πριν από 17 χρόνια είχε ήδη χάσει έναν ακόμη γιο σε τροχαίο δυστύχημα, κάνοντας την απώλεια ακόμη πιο οδυνηρή.
Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχουν ακολουθήσει τον θάνατο του Δημήτρη Ντζαρή μαρτυρούν το μέγεθος της προσωπικότητάς του και τον σεβασμό που είχε κερδίσει από όλους όσους τον γνώριζαν.

e-maistros.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith