Λεωνίδας Κακούρης: «Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας»

capture 12 1024x575

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Λεωνίδας Κακούρης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.
Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, πέραν της τηλεοπτικής του παρουσίας στην πετυχημένη σειρά του Mega, πρωταγωνιστεί επίσης στη θεατρική παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας» στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος».

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει δηλώσει πως στην παράσταση συμμετέχει και ο 10χρονος γιος του, ο οποίος μάλιστα απολαμβάνει τη δουλειά.

«Κόλλησε το πρώτο του ένσημο, πέρασε από οντισιόν» συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ενώ επισήμανε πως δεν τον φόβισε το γεγονός να νιώσει ο γιος του την απόρριψη.

Πηγαίνοντας τη συζήτηση στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται τον σκληροτράχηλο Θέμη Καστρινό, ο οποίος έχασε πρόσφατα και την σύζυγό του, που αποτελούσε τεράστια αδυναμία του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα».

«Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος…τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός…η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό» προσέθεσε αναφορικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ εξηγεί πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων.

«Όταν πας κόντρα στα παιδιά, πάνε “πιο βαθιά” και είναι λόγω της φύσης, της ηλικίας και των ορίων που ψάχνουν» εξηγεί ο ίδιος.

«Εμείς είμαστε μία γενιά που μεγαλώσαμε πιο αυστηρά απ’ ό,τι τα παιδιά σήμερα. Και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία και ξύλο υπήρχε, και στο σχολείο και στην εκπαίδευση και εκφοβισμός…αυτά ανέκαθεν συνέβαιναν και ειδικά τότε που τα μυαλά ήταν πιο στενά» δήλωσε σχετικά με την εποχή που μεγάλωσε ο ίδιος.

O ηθοποιός μάλιστα έδωσε ένα τρανταχτό spoiler για τις εξελίξεις στην ιστορία, αποκαλύπτοντας πως ο Θέμης Καστρινός θα ξαναβρεθεί στη Γερακιανή δηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιο από τα κτήματα της Μονής.

Ερωτώμενος εάν σκέφτηκε ποτέ τον εαυτό του ψηλά όταν ξεκινούσε στον χώρο της υποκριτικής, δήλωσε πως πάντοτε εστίαζε στο «τώρα» και στις συνθήκες εργασίας.

«Πιστεύω δεν υπάρχει πρώτος σε αυτή τη δουλειά, είναι λάθος να θεωρούμε πως ο ένας είναι “πρώτος” και ο άλλος είναι “δεύτερος”» κατέληξε.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith