Λάρισα: Την ανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά με έξι άνδρες

viasmos2

Τι κατήγγειλε στους αστυνομικούς η γυναίκα.

Κατηγορούμενος για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη βρίσκεται 58χρονος γνωστός ιδιοκτήτης μπαρ στη Λάρισα, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της περιοχής, έπειτα από καταγγελία μιας 31χρονης από τη Λευκορωσία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθη­καν στην ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα βρέθηκε στη Λά­ρισα την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέν­τρο διασκέδασης.

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι φεύγοντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου σε βοηθητικό οίκημα θα διέμενε με βάση και τη συμφωνία τους.

Εκεί λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οι­κονομική της κατάσταση, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες.

Έτσι εκείνο το βράδυ και σε βοηθητικό χώρο πίσω από το κατάστημα η 31χρονη συνευρέ­θηκε ερωτικά συνολικά με 6 άνδρες, λαμβάνοντας η ίδια 25 ευρώ τη φορά, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που συμφώνησε και εισέπραξε ο 58χρovos από τους «πελάτες».

Στη συνέχεια, την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, επικαλού­μενη γυναικολογικό θέμα, αρνήθηκε να συ­νευρεθεί με άλλους άντρες. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα προσωπικά της αντικείμενα και ασκώντας σωματική βία, την εξύβρισε τραβώντας την από τα μαλ­λιά και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, o συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

REAL.GR

zenith