Κυψέλη: Συναγερμός για εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της

xamogelo toy paidiou exafanisi

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για διπλή εξαφάνιση στην Κυψέλη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» πρόκειται για την Αμαρίσα Μεϊντάνι 4 ετών και την προγιαγιά της, Έσμα Μεϊντάνι 76 χρόνων, η οποία πάσχει από άνοια.

zenith

Ο Οργανισμός ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (29.05.2024), και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, αλβανικής καταγωγής, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith