Κύμα «καταπίνει» καβοδέτες στο λιμάνι της Τήνου (video)

tinos

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα πελάγη, δυσκολεύουν το έργο τόσο των πλοιάρχων, όσο και των καβοδετών

Βίντεο που δείχνει την σημερινή υπεράνθρωπη προσπάθεια των καβοδετών, στο λιμάνι της Τήνου, να δέσουν το πλοίο της γραμμής, εξασφάλισε το cyclades24.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα πελάγη, δυσκολεύουν το έργο τόσο των πλοιάρχων, όσο και των καβοδετών, οι οποίοι τραβάνε τον… δικό του Γολγοθά, κάθε φορά που ο καιρός δείχνει τα… δόντια του.

Έτσι λοιπόν και σήμερα, το Blue Star Paros προσέγγισε το λιμάνι της Τήνου, για το καθιερωμένο δρομολόγιό του, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι, δυσκόλεψαν πολύ το έργο των καβοδετών.

Όπως θα δείτε και στο χαρακτηριστικό βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, επτά καβοδέτες προσπαθούν να μαζέψουν το σχοινί από το πλοίο, παλεύοντας με τους ανέμους και τα κύματα. Ωστόσο την ίδια ένα μεγάλο κύμα τους ρίχνει κάτω, κάτι που δεν τους πτόησε να επιστρέψουν και να προσπαθήσουν ξανά.

Εικόνες που για κάποιους φαίνονται εξωπραγματικές, ωστόσο είναι μία πικρή αλήθεια και σχεδόν καθημερινότητα, στους κατοίκους των πολυδιαφημισμένων -το καλοκαίρι- Κυκλαδίτικων νησιών.

skai.gr

zenith