Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου– Πρέβεζας

ypotha

Λόγω εκτέλεσης νέων προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω ΝΕΩΝ προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας(είσοδος από την πλευρά της Πρέβεζας)

zenith

-Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 800μ., προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Άκτιο, την Δευτέρα(03/06/2024) και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα.

– Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 400μ. προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Άκτιο προς Πρέβεζα, την Τρίτη(04/06/2024) και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο. 2.

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith