Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου «ACHELOΟS RUN» στο Δήμο Μεσολογγίου

agonas

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αγώνα Δρόμου ACHELOΟS RUN», το Σάββατο 25-5-2024 και την Κυριακή 26-5-2024, στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρίου και Κατοχής της Δημοτικής Ενότητας Οινιάδων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων:
Το Σάββατο 25-5-2024
1. Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων από την 19:00′ μ.μ ώρα έως την 21:00 μ.μ. ώρα επί της Ε.Ο. Αιτωλικού – Αστακού, καθώς και στις παρακάτω δημοτικές και τοπικές οδούς :
• 1η Πλατεία Νεοχωρίου – κεντρικός δρόμος Κατοχής – πλάστιγγα «Κάλλη» – Ποτάμι – Συγγρού – Γέφυρα Κατοχής – Νεοχώρι – Διώρυγα Κατοχής – Γέφυρα Αχελώου Μάστρου – παραποτάμια οδός Μάστρου – Άγιος Ιωάννης Ρηγανάς – 2η πλατεία Νεοχωρίου.
Την Κυριακή 26-5-2024
2. Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων από την 07:15 π.μ. ώρα έως την 09:00′ π.μ. ώρα επί της Ε.Ο. Αιτωλικού – Αστακού, καθώς και στις παρακάτω δημοτικές και τοπικές οδούς :
• Κεντρική πλατεία Νεοχωρίου – γέφυρα Κατοχής – περιμετρική οδός Κατοχής – πλάστιγγα Κάλλη – Νεοχωρίου – Λούρο Νεοχωρίου.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες δημοτικές οδούς και την περιμετρική οδό Νεοχωρίου και Κατοχής.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith