Κρήτη: Τη βίαζαν διαδοχικά σε παραλία στην ανατολή του ήλιου

viasmos arxiki 2048x1117

Η 18χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στην Κρήτη. Οι διακοπές στο Ρέθυμνο, πήραν άσχημη τροπή. Ο βιασμός που κατήγγειλε έχει προκαλέσει αναστάτωση…

Ο βιασμός της σημειώθηκε όπως είπε στους αστυνομικούς σε παραλία στην Κρήτη, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε την ανατολή του ήλιου. Δύο άντρες την πλησίασαν, την ακινητοποίησαν και άρχισαν να τη βιάζουν. Τα λόγια και κυρίως η εικόνα της κοπέλας, κινητοποίησαν τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών.

Πιο αναλυτικά, σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για μία 18χρονη Βρετανίδα. Η κοπέλα θέλησε να απολαύσει την ανατολή του ήλιου και το μπάνιο νωρίς το πρωί με την ησυχία της, σε παραλία στο Ρέθυμνο, όταν από το πουθενά βρέθηκαν μπροστά της δύο Πακιστανοί, ηλικίας 23 και 26 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί βίασαν διαδοχικά την νεαρή Βρετανίδα η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που της συνέβη.

Η 18χρονη πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των νεαρών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, παράλληλα έχει διαταχθεί και προγραμματιστεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην 18χρονη βρετανίδα.

newsit.gr

zenith