Κρίσιμες ώρες για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός

ghpedo

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι ώρες που διάγουμε για την ολοκλήρωση (ή μη) της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ως γνωστόν, Φώτης Κωστούλας και οικογένεια Καμίνσκι εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σε επαφές και συζητήσεις για την μεταβίβαση του 89,95% των μετοχών της αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Επαφές που προχώρησαν με τις πρώτες ανακοινώσεις για επικείμενο deal να γίνονται στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, με τον Παναιτωλικό έκτοτε να εισέρχεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ των δύο πλευρών το οποίο διαρκεί ως σήμερα. Διευκρινίστηκαν και διευθετήθηκαν παράμετροι και λεπτομέρειες, «έτρεξαν» διεργασίες απαραίτητες για την διάδοχη κατάσταση.

Από τις 13 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ανάψει «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι η ρύθμιση του οικονομικού σκέλους από τους Καμίνσκι. Με την καταβολή στην πλευρά Κωστούλα των συμφωνηθέντων. Και εδώ έγκειται και η κρισιμότητα των ωρών που διάγουμε για το μέλλον στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο Φώτης Κωστούλας δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αναμένει εσαεί, καθότι ήδη έχει περάσει αρκετός καιρός και τα χρονικά περιθώρια έχουν «στενέψει». Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τεθεί deadline για να ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος, καθότι άλλη εκκρεμότητα δεν υφίσταται.

Ως ώρας οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τις επόμενες ώρες, αναμένονται.

Ανάλογα με το ποιες θα είναι αυτές θα ξεκαθαριστεί και η διοικητική πορεία του Παναιτωλικού. Είτε με την οικογένεια Καμίνσκι στο «τιμόνι», είτε με τον Φώτη Κωστούλα, κάτω από από το πλαίσιο που θα οριοθετηθεί.

titormosnet.gr

zenith