Κωστούλας: Δεν γίνεται να ταλανίζεται μία ομάδα για έναν υπάλληλο που έπαιξε στοίχημα

kostoulas5

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού μίλησε αναφορικά με την υπόθεση εμπλοκής της ομάδας του Αγρινίου σε υπόθεση στοιχηματισμού εξαιτίας του πονταρίσματος σε κίτρινη κάρτα του Κορνέλιους από τον υπάλληλο της ομάδας, Χρήστου Κουτσοσπύρου, σημειώνοντας πως δεν γίνεται η ομάδα να υποβιβαστεί για έναν υπάλληλο που έπαιξε χωρίς να γνωρίζει κάτι ο αθλητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Περιμένουμε την απόφαση και μία αγωνία υπάρχει για την έκβαση της υπόθεσης. Είναι κάτι που στη χθεσινή συζήτηση στο δικαστήριο, τα όσα είχαν γραφτεί στο πόρισμα «έπεσαν», ένα – ένα. Εδώ δεν ήρθε ο παίκτης ως κατηγορούμενος, δεν υπάρχει εμπλοκή του ποδοσφαιριστή στην υπόθεση. Ελπίζω οι δικαστές να το δουν σε αυτή τη βάση, που είναι η σωστή».

Για να προσθέσει: «Το πρόβλημα με τον στοιχηματισμό είναι ένα πρόβλημα για όλες της ομάδες, αλλά σαν πιο μικρή ομάδα με λιγότερο κόσμο που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορούμε να το διαχειριστούμε. Δεν γίνεται να ταλανίζεται μία ομάδα επειδή ένας από το προσωπικό έπαιξε στοίχημα σε έναν παίκτη και δεν υπάρχει εμπλοκή του ποδοσφαιριστή. Έχει μιλήσει με τον Πρόεδρο και τον Τεχνικό Διευθυντή, ζητώντας συγγνώμη, ευτυχώς για εμάς είναι… κακός παίκτης και φαίνεται πως έχει πρόβλημα σε αυτό και δεν καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει και τι έκανε. Ο ίδιος όταν τον ρωτούσαμε είπε, κάτι 10αρικα παίζω, αλλά δεν καταλάβαινε πως έπαιζε το μέλλον της ομάδας και δεν μπορεί να το κάνει».

metrosport.gr

zenith