Κωστούλας: «Αν δεν βρεθεί κάποιος δε μπορώ να φύγω, ο Παναιτωλικός είναι απαραίτητος για το Αγρίνιο»

kostoulas 1

Ο Φώτης Κωστούλας από το βήμα της εκδήλωσης-παρουσίασης του Παναιτωλικού για την φανέλα και τα διαρκείας δεν αμέλησε να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στήριξης της ομάδας, τόσο σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο στήριξης των φιλάθλων.

«Έχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει δεν μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη για το Αγρίνιο. Είναι κομμάτι του Αγρινίου. Ξανακάνω έκκληση σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν κάτι. Όχι μόνο στο οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσετε. Έχω κι εγώ ένα τέλος. Ελπίζω να αργήσει αλλά αφυπνιστείτε. Βάλτε ένα λιθαράκι, ετοιμαστείτε να πάρετε στα χέρια σας την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:
«Να έχουμε καλή θέση, χωρίς τις συγκινήσεις που περάσαμε πέρυσι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον φίλο μου, Γιάννη Πετράκη. Καλές χρονιές για τον Παναιτωλικό δεν είναι μόνο οι βαθμοί στο γήπεδο. Όπως μας δίδαξε η συνάντηση αυτή εδώ, έχει να κάνει με τον κόσμο του. Πρέπει το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία να είναι κοντά, δίπλα στον Παναιτωλικό. Και όχι για μερικά ματς. Μιλάω για την συμμετοχή του κόσμου με παρουσία στην εξέδρα, με οικονομική στήριξη. Θα ανοίξουμε ξανά την μπουτίκ για αυτόν, όλα αυτά για να έχουμε την καλή αποδοχή. Θα πρέπει να το στηρίξουμε όλο αυτό. Δεν είναι έτσι το τελευταίο διάστημα.

Ο Κωστούλας επανήλθε στο Αγρίνιο να στηρίξει τον Παναιτωλικό να πάρει μπροστά, να βρεθούν 5-10 ντόπιοι που θα έχουν την ίδια ευαισθησία για να συνεχίσουν. Αυτό πίστευα ότι θα γίνει. Αυτό έγινε, η ομάδα ανέβηκε. Από εκεί και ύστερα δεν είδα καμία κίνηση, κανένα άτομο να έρθει να στηρίξει πραγματικά την ομάδα. Αυτό με στεναχωρεί. Όχι ότι ήθελα να φύγω σώνει και καλά. Το Αγρίνιο είναι πόλη μου, πατρίδα μου. Θα ήθελα όλο αυτό που ζούμε να μπορεί να συνεχίσει, να το συνεχίσουν άλλοι. Παλιότερα δεν είχαμε καμία βοήθεια.

Είχαμε μιλήσει με πολιτικούς, στον κόσμο τους, μας θυμούνται πριν τις εκλογές. Ο σημερινός δήμαρχος μας στηρίζει με τις καλές κινήσεις που κάνει. Τον ευχαριστώ για αυτό. Πέρασαν πολλά χρόνια. Πολλά περισσότερα από ότι πίστευα. Έχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει δεν μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη για το Αγρίνιο. Είναι κομμάτι του Αγρινίου. Πίστευα ότι θα βρεθούν 5-10 άνθρωποι, που θα θελήσουν να βοηθήσουν και να συνεχίσουν την ομάδα. Παίρνω πολλά μηνύματα με μπράβο και τους λέω που είστε εσείς ρε παιδιά; Ξέρω ότι είστε με πολλά λεφτά, σε καλές θέσεις και αγαπάτε τον Παναιτωλικό. Τι περιμένετε να σας πως εγώ; Ελάτε να βοηθήσετε.Ξανακάνω έκκληση σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν κάτι. Όχι μόνο στο οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσετε. Έχω κι εγώ ένα τέλος. Ελπίζω να αργήσει αλλά αφυπνιστείτε. Βάλτε ένα λιθαράκι, ετοιμαστείτε να πάρετε στα χέρια σας την ομάδα.

«Φέτος πάμε γερά, να στηρίξουμε την ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο, να έχουμε μία καλή χρονιά. Καλή δύναμη στους παίκτες, να μας ικανοποιήσετε με την εικόνα και τις νίκες σας. Καλώς ήρθατε στο Αγρίνιο», ήταν τέλος τα λόγια του στους ποδοσφαιριστές.

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith