Κώστας Τσουκαλάς: Απαραίτητη η κατασκευή του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου

img 20240515 wa0147

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, κατά την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία συναντήθηκε με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής διεκδίκησης του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ανάγκες της περιοχής, με επίκεντρο τη βελτίωση των υποδομών και την κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου.
Σε δήλωσή του, ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε: «Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για την περιφερειακή ανάπτυξη. Η Αιτωλοακαρνανία αντιμετωπίζεται ως νομός δεύτερης κατηγορίας, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Στο Ευρωκοινοβούλιο θα δώσουμε τη μάχη για κονδύλια που στοχευμένα θα διατεθούν στην περιφέρεια για ενίσχυση των υποδομών. Η κατασκευή του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης και προόδου για τους πολίτες του νομού.»
Η αποδοχή από την πλευρά των θεσμικών εκπροσώπων της πρότασης της Συντονιστικής επιτροπής για τη συγκρότηση άμεσα επιτροπής διεκδίκησης του αιτήματος για τον δρόμο ένα μία πολύ ελπιδοφόρα εξέλιξη. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Περιφερειάρχη, βουλευτές, δημάρχους και εκπροσώπους φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, οι οποίοι θα χαράξουν την στρατηγική για την επίτευξή του στόχου.
Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να διεκδικεί έργα, παρεμβάσεις και υποδομές που θα εξελίξουν την περιοχή και θα λύσουν χρόνια προβλήματα που δημιουργούνται από τις ιδιαιτερότητες της. «Σ’ αυτήν τη διεκδίκηση δεν περισσεύει κανείς», υπογράμμισε ο κ. Τσουκαλάς.
img 20240515 wa0148

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith