Κώστας Αποστολάκης: Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα, προπονητής επιπέδου ο Αναστασίου

paneto

Για τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο άσος της ομάδας του Αγρινίου, Κώστας Αποστολάκης, λέγοντας πως έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και αυτό είναι απόρροια της δουλείας που έχουν κάνει, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον Γιάννη Αναστασίου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης στο Metropolis 95,5:

Για τον Παναιτωλικό: «Θεωρώ ότι το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ. Φυσικά είναι ανάλογο της προετοιμασίας που κάναμε, γενικά ο σύλλογος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί σε πολύ σωστά πλαίσια, γι’ αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο κόουτς δουλεύει εξαιρετικά. Το έχει δείξει σε όλη την καριέρα του ότι είναι προπονητής επιπέδου».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν παρέα αρκετά χρόνια με τον Λύρατζη στην Εθνική ομάδα, ο Λευτέρης εκτός ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί, υπόδειγμα αθλητή και συναθλητή. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τον Λύρατζη, τον Τσαούση, τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που πήραν πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετά ελληνόπουλα. Τον Κουλιεράκη δεν τον ήξερα, γιατί είναι μικρότερος από εμένα, μου έκανε εντύπωση στο μεταξύ μας παιχνίδι, έχει μεγάλες προοπτικές και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γενικά ο ΠΑΟΚ βγάζει αρκετούς Έλληνες παίκτες και τους στηρίζει και αυτό μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα».

Για τη σύγκριση με τον πατέρα του, Στράτο Αποστολάκη: «Το έχω συνηθίσει πλέον. Ξέρω τι ήταν ο πατέρας μου, για εμένα δεν είναι ‘βάρος’, για εμένα το όνομα είναι προνόμιο, αισθάνομαι τεράστια εκτίμηση και περηφάνια. Δύσκολο να τον ξεπεράσω, η καριέρα του είναι από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

sdna.gr

zenith