Κορινθία: Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η 39χρονη σύζυγος του Μανώλη

palaioxristianops

Ο Μανώλης μαθαίνει πως δεν θα πληρωθεί το μηνιάτικο από τον δήμο και η κάμερα του Live News είναι εκεί.
Η ζωή του επονομαζόμενου «παλαιοχριστιανού» έχει έρθει τα πάνω κάτω, με τον ίδιο να υπεραμύνεται της δίκαιης καταβολής του μισθού του.

Άλλη όμως είναι η άποψη του δήμου Ερέτριας, που παίρνει μέτρα για να μην πληρώνει τον τηλεργαζόμενο «παλαιοχριστιανό», του οποίου η τηλεργασία φαίνεται πως τόσους μήνες είχε περάσει απαρατήρητη ως που να γίνει το επεισόδιο με τους κυνηγούς και να αποκαλυφθεί το λαγούμι.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί μία ακόμα αποκάλυψη. Στο λαγούμι έμπαινε και δεύτερος μισθός του δημοσίου.

«Ή το ’18 ή το ’19 , την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά ανανεώσανε οι συμβασιούχοι άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω, σε έργα ήτανε. Εντάξει, είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά. Λίγο καιρό πριν τελειώσει η σύμβαση την έφερε μέσα, δημιουργούσε θέματα έξω τσακωνόταν με τα αλλά παιδιά που δουλεύαν μαζί. Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους, έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, να σκεφτείτε και δυο φορές από Αγίους Αποστόλους – Καπανδρίτι που είναι γύρω στα 25,27 χιλιόμετρα είχε έρθει με ποδήλατο», αναφέρει υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής για την 39χρονη σύζυγο του Μανώλη.

Το γαϊτανάκι των νέων πληροφοριών ολοκληρώνεται με ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ σε σπίτι που έμεναν οι «Παλαιοχριστιανοί». Η δημοσιογράφος του Live News, Ρία Τσοχαντάρη, θα αποκαλύψει πως παίχτηκε ένα ακόμα επεισόδιο του σίριαλ των «Παλαιοχριστιανών» λίγο πριν την απόφαση για το λαγούμι.

Οι γείτονες θα είναι αποκαλυπτικοί με πληροφορίες που αποκλειστικά θα αποκαλύψουν στο Live News.

«Τον ελεύθερο χρόνο είχε ένα φορτηγό, με το οποίο μάζευε σίδερα, τα οποία τα μεταπουλούσε. Βέβαια, σαν οικογένεια δεν είχε δώσει δικαίωμα, δηλαδή ήταν ήσυχοι», αναφέρει γείτονας της οικογένειας.

«Μου έκανε εντύπωση, γιατί τα παιδιά του όταν θέλανε να διαβάσουνε καθόντουσαν κάτω από τα δέντρα, στρώνανε μια κουβέρτα και διαβάζανε κάτω από τα δέντρα. Ήταν και πολύ καλά παιδιά. Έχω εκπλαγεί που τον είδα να ζει σε τέτοια λαγούμια και σε τέτοιο σπίτι, διότι εμένα μου έλεγε πάντα ότι επειδή είναι υπόγειο δεν αντέχει την βρώμα και αυτά διότι είχε κατσαρίδες το ακίνητο από κάτω», προσθέτει.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι νέες αποκαλύψεις για τις άγνωστες πτυχές αυτής της υπόθεσης.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith