Κόρη θύματος ψευτογιατρού: Ο πατέρας μου έφυγε 58 ετών

capture 0 110.jpg

Κόρη του θύματος ανέφερε πως ο πατέρας της είχε δώσει στον ψευτογιατρό 30.000 ευρώ για τη δήθεν θεραπεία

Μια ακόμη μαρτυρία θύματος του ψευτογιατρού από τα Καλύβια έφερε στο φως η εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά.

Κόρη θύματος του ψευτογιατρού είπε στην εκπομπή ότι το 2008 ο πατέρας της διαγνώστηκε με νόσο του κατωτέρου κινητικού νευρώνα και από τότε ξεκίνησε ένας γολγοθάς.

«Προσπαθήσαμε με ό,τι μέσα διαθέταμε να πάμε σε όποιον γιατρό ήταν ειδικός, προκειμένου να υπάρξει παράταση στη ζωή του» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή με μία μεγάλη στεναχώρια.

«Ήταν η πίκρα του και το παράπονό του. Από τη μία γιατί τον είχε καταβάλει η ασθένεια και ψυχικά και από την άλλη γιατί αυτός ο άνθρωπος παρέμενε ελεύθερος για όλο το κακό που είχε προκαλέσει» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «ο πατέρας μου μας είχε πει ότι είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ για όλα αυτά τα σκευάσματα και τη θεραπεία που είχε ακολουθήσει με τα βλαστοκύτταρα. Τον είχε επισκεφθεί 2-3 φορές στο ιατρείο του και στη συνέχεια προμηθευόταν στη Χίο μέσω μεταφορικής τα φυαλίδια με τα πεπτίδια».

«Είμαι στη διάθεση των Αρχών, η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει τα δέοντα και οι άνθρωποι αυτοί να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν. Ο πατέρας μου έφυγε 58 ετών» κατέληξε η κόρη του θύματος.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith