Κόντρα Γεωργιάδη – Θεοχαρόπουλου για τους πλειστηριασμούς

theocharopoulos georgiadis prosopo me prosopo1 252863 386094 type13262

Κόντρα είχαν στον αέρα του “Πρόσωπο με Πρόσωπο”, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τους πλειστηριασμούς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έριξε στο τραπέζι το θέμα των πλειστηριασμών και των funds.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόταν για το πως η χώρα πήγε από την ύφεση σε οικονομική ανάπτυξη.

«Για ποιες επενδύσεις μιλάτε κ. Γεωργιάδη. Τα funds και Real Estate είναι οι μόνες επενδύσεις. Δεν έχει άλλη επένδυση», είπε αρχικά ο κ. Θεοχαρόπουλος και συνέχισε λέγοντας, ότι τα funds για τους πλειστηριασμούς προσεγγίσατε.

Εκείνη τη στιγμή ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι «Όταν ορκίστηκα υπουργός ανάπτυξης το 2019, μου έδωσαν τα τηλέφωνα των βασικών funds που είχε πουλήσει τα δάνεια ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Τα funds δεν τα φέραμε εμείς στην Ελλάδα. Τα funds τα φέρατε εσείς».

Μία ατάκα όμως του πρώην υπουργού ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, «άναψε φωτιές» στο πάνελ, καθώς είπε: «Επειδή αυτή η κουβέντα είναι ντεμοντέ. Είναι ντεμοντέ αυτό που λέτε»

Τότε ξεκίνησε μια απίστευτη στοιχομυθία ανάμεσα τους με τον κ. Θεοχαρόπουλο να απαντάει πως «Ντεμοντέ δεν είναι. Ντεμοντέ είναι η πολιτική σας. Λέτε ντεμοντέ το πρόβλημα βιωσιμότητας, ότι ξεσπιτώνεται ο κόσμος».

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να απαντάει πως «λέω ντεμοντέ εσάς. Τον Θεοχαρόπουλο. Εσένα λέω ντεμοντέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί με αυτά τα επιχειρήματα κάνατε εκλογές και φάγατε 21 μονάδες στο κεφάλι».

Για να απαντήσει ο κ. Θεοχαρόπουλος: «Θα σας ακολουθεί το ντεμοντέ. Προχωρήστε με αυτή την αλαζονεία και θα σας καταδικάσει ο κόσμος».

ΠΗΓΗ: enikos.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith