Κωνσταντοπούλου: Επίθεση με μαφιόζικους τρόπους στην Αχτσιόγλου – Επιλογή του Τσίπρα ο Κασσελάκης

konstantopoyloy.jpg

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του που τώρα, με έναν επιδεικτικό τρόπο μέσω Κασσελάκη», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας
«ΟΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τους ανθρώπους, πρόδωσε την ψυχή του και γι΄αυτό έχει φτάσει σήμερα να είναι σε αυτή την κατάσταση: εσωτερικού αλληλοσπαραγμού για την καρέκλα, με ιδιοτελείς στόχους και σκοπούς» ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Και από την άλλη, σε τεράστια απόσταση από την κοινωνία, με εκκωφαντική απουσία μέσα στη Βουλή. Στη Βουλή, αξιωματική αντιπολίτευση είναι η «Πλεύση Ελευθερίας», σε εμάς απαντάει η κυβέρνηση, με εμάς βρίσκει ζόρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς είναι απών», πρόσθεσε.

zenith

«Δεν γνωρίζω τον κ. Κασσελάκη. Το συμπέρασμα που βγάζει κανείς αβίαστα είναι ότι εδώ έχουμε μία επιθετική εξαγορά ενός πτωχευμένου κόμματος από ένα golden boy – όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του – που έρχεται να πάρει το κόμμα μέσα σε 20 μέρες. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η μάχη αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με αρχές ούτε με αξίες αλλά αντίθετα, υπάρχει μία πολιτική κερδοσκοπία, η οποία μετέρχεται και μαφιόζικες μεθόδους.

Αναφερόμενη στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Με την κα Αχτσιόγλου μας χωρίζει ένας ωκεανός. Από την άλλη, η επίθεση που γίνεται με μαφιόζικους τρόπους σε μία γυναίκα υποψήφια είναι κάτι που δεν μπορώ να σιωπήσω. Βλέπω μία οργανωμένη επίθεση σε μία γυναίκα, που αφενός δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, αφετέρου αντικατοπτρίζει τι πραγματικά πρεσβεύει όλη αυτή η σύγκρουση».

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του που τώρα, με έναν επιδεικτικό τρόπο μέσω Κασσελάκη. Προφανώς είναι επιλογή του Τσίπρα ο Κασσελάκης και δεν τον τιμά αυτού του είδους η κατάσταση: να προσπαθείς να κινείς τις μαριονέτες από το παρασκήνιο και να ποιείς τη νησσαν, λέγοντας δεν παίρνω θέση. Ας αποχωρούσε και ας προσπαθούσε να περισώσει μία αξιοπρέπεια που ούτως ή άλλως την είχε χάσει», πρόσθεσε.

Για τη δήλωση Κασσελάκη περί «κρατιδίου» στην Κύπρο, η επικεφαλής της «Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε ότι είναι βαθύτατα θρασύ, ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι του γίνεται. Όταν δεν μπορείς να διακρίνεις ποια είναι τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, όταν νομίζεις ότι μπορείς να εμφανίσεις ως ένα απλό σαρδάμ την εκχώρηση των κατεχομένων στην Τουρκία και όταν έχεις το θράσος να λες “ήμουν κουρασμένος”, τότε αποδεικνύεις ότι είσαι σίγουρα αντάξιος συνεχιστής του Τσίπρα».

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith