Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τουλάχιστον 1.000 φορές επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

polyxronopoulos 1 1 1024x794 1

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας Κώστα Πολυχρονόπουλο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να έχει επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. Συγκεκριμένα, αυτό προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000€, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith