Κωνσταντίνος Κάππας: Δεν είχα λεφτά να ανεβάσω την παράσταση και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ

konstantinos kappas

Ο Κωνσταντίνος Κάππας μίλησε για την παράσταση «Tέλειοι Ξένοι», την περίοδο που περνούσε οικονομικές δυσκολίες, αλλά και το Τζόκερ, που είχε την τύχη να κερδίσει τότε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» και αρχικά, δήλωσε για τους «Τέλειους Ξένους»: «Ήταν πολύ “χειροποίητη” αυτή η παράσταση. Αυτή η παράσταση ήταν το 2011, ήταν κάτι φοβερό».

zenith

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Είμαι απελπισμένος, έχει έρθει η κρίση, έχουν κλείσει οι δουλειές. Δεν έχω τίποτα. Είναι ένας Μάης και κάθομαι και λέω “Χριστέ μου, τι θα κάνω;”. Και βλέπω το “Τάβλι”, το βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη μου και μου έρχεται όλη η παράσταση μπροστά μου. Λέω θα το κάνουμε σε μια αυλή στου Ψυρρή, στο Θησείο».

Όπως εξήγησε παρακάτω, η παράσταση πήγε πιο καλά από ό,τι περίμενε και συνεχίστηκε για τρία χρόνια.

«Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ήταν μέσα και τότε έμενε στη Σαρρή και είχε μια αυλή. Έγινε για τρία χρόνια viral, sold out. Δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα τότε, το Τζόκερ 2.500 ευρώ. Ήταν τρομερό. Είμαι απελπισμένος, έχω ένα Τζόκερ και πάω στον ΟΠΑΠ. Χάλια, με μια φόρμα και πάω, βάζω το χαρτάκι και βλέπω τα λεφτά. Και πάω σπίτι μου και λέω “τι έγινε τώρα;”», εξήγησε.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith