Κινητές Ιατρικές Μονάδες στο Χαλκιόπουλο από τις 5 έως 7 Απριλίου

168 afisa chalkiopouloi 2024.pdf

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που εορτάζεται στις 7 Απριλίου και στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αμφιλοχίας με το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται στο Χαλκιόπουλο από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024.

Ειδικότερα, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας από τις 09:00 – 17:00 με ειδικότητες Καρδιολόγου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου, Γενικού Χειρούργου, Παιδιάτρου, ΩΡΛ, Ακτινολόγου, Διαιτολόγου, Νευρολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων (2647360000) είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://mykim.gr.

Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2102447694.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith