Καβάλα: «Θέατρο η απόπειρα αυτοκτονίας», γιατί κάλεσε το 100 ο συζυγοκτόνος

kavala4 768x461 1

Ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας στην Καβάλα, Μανώλης Βονικάκης μίλησε στο MEGA.
Οργή και θρήνος επικρατεί στο περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας στην Καβάλα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Μανώλη Βονικάκη, ο συζυγοκτόνος έχει βγει από το νοσοκομείο αφού είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στο Live News του MEGA, ο κ. Βονικάκης είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Ο θείος, μάλιστα, θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά.

Ο κ. Βονικάκης τόνισε ότι πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια για το έγκλημα. «Πρώτη φορά σε εσάς θα το δηλώσω, ο άνθρωπος αυτός αυτοτραυματίστηκε για πρώτη φορά, όπως προκύπτει από όλα τα στοιχεία, στις 12 παρά πέντε, λίγο πριν πάρει τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένας άνθρωπος που πάει να κόψει τις φλέβες του στις 8 η ώρα, πεθαίνει μέσα σε συγκεκριμένη ώρα. Δεν πεθαίνει από τις 8 έως τις 12 και πέντε που πήρε τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ.

Ξέρετε γιατί πήρε τηλέφωνο; Βαρούσανε την πόρτα οι γονείς, ο πατέρας και ο θείος, θα σπάγανε την πόρτα. Του έλεγαν, άνοιξε γιατί θα σπάσουμε την πόρτα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έσπαγαν την πόρτα, αν άνοιγε και έβλεπαν το άψυχο σώμα της Άιντα;».

Γι’ αυτό κάλεσε την Αστυνομία, είπε ο δικηγόρος. «Για να εκμαιεύσει όλα τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει, για ειλικρινή μεταμέλεια κ.ά.»., τόνισε ο κ. Βονικάκης.

in.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith